Training

Gedeelde ambities worden vormgegeven en gerealiseerd vanuit kennis over jezelf, over de ander en over het onderlinge contact. Daarom zijn onze trainingen er altijd op gericht om op optimale wijze kansen in te zetten en om belemmeringen te herkennen en begrijpen.

De trainingen geven we zowel aan professionele teams en particulieren. Een in company training wordt altijd op maat samengesteld, passend bij de organisatievraagstukken waarvoor deze worden ingezet. Ook worden deze trainingen op locatie gegeven wanneer dit gewenst is. Trainingen voor particulieren worden altijd gegeven vanuit onze eigen trainingsruimte aan de Zaadmarkt in Zutphen. Bekijk voor het aanbod onze agenda en volg ons op sociale media.

Bekijk hieronder de verschillende trainingen die we aanbieden.

 

Het succes van weerstand 

In deze training leer je effectief om te gaan met weerstand en conflicten in het contact tussen jou en de ander. Je krijgt inzicht in jouw drijfveren en talenten en weet deze volop in te zetten.

 

Persoonlijk leiderschap

In deze training leer je jouw eigen patronen herkennen en invloed uit te oefenen op jouw gedrag en de effecten die dat bij jezelf en anderen teweegbrengt. Je leert sturing te geven aan je leven en effectieve keuzes te maken in leven en werk. Wat heeft voor jou werkelijk prioriteit? Gedraag je je daarnaar? Wat is jouw wenselijke bijdrage in de omgeving waarin je je bevindt?

 

Effectieve samenwerking en feedback

In deze training leer jij inzicht te krijgen in communicatie. Je leert de communicatie van jezelf en van de ander te begrijpen en weet deze te sturen zodat er meer plezier, openheid en effectiviteit ontstaat in het contact.

 

Integraal handelingsgericht werken in het primair onderwijs

De schoolleider “stuurt” en de intern begeleider “steunt”. Zo vormt de directeur samen met de intern begeleider een stevige basis voor leraren, leerlingen en ouders om zich te ontwikkelen in de school. De methodiek van Handelingsgericht werken biedt een vorm waarin er gewerkt wordt aan een continu proces van leren en ontwikkelen. In deze training leren wij de schoolleider en de intern begeleider om de methodiek integraal in te zetten in alle ontwikkelprocessen in de school. Van de jaarplanning, leerlingenzorg, ontwikkelagenda tot en met de personeelsgesprekken.

 

Neem contact op!

Fylgja

Een Fylgja is, volgens de Noord Scandinavische mythologie, een persoonlijke hulpgeest. Een metgezel die je volgt door het leven heen. Iedereen heeft een Fylgja, of je je er nou bewust van bent of niet. Je laten helpen door je eigen Fylgja kan grote voordelen en harmonie brengen op je pad in het leven.

Agenda

  • Op dit moment zijn er geen opkomende activiteiten.

Contact

© 2023 Fylgja Advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.