Training

Gedeelde ambities worden vormgegeven en gerealiseerd vanuit kennis over jezelf, over de ander en over het onderlinge contact. Door de nieuw opgedane kennis te verbinden aan dat wat je al wist en te experimenteren met nieuwe vaardigheden ontwikkel jij jezelf in alles wat voor jou belangrijk is.
De trainingen zijn gericht op professionele teams. Een in company training wordt altijd op maat samengesteld, passend bij de organisatievraagstukken waarvoor deze worden ingezet.

Bekijk hieronder de verschillende trainingen die we aanbieden. Voor meer informatie over de trainingen en een offerte op maat maken we graag een afspraak voor een gesprek.

 

ACT in leiderschap

“Vergroot de mentale veerkracht in jouw team”

Een 1-daagse training die jou vrolijke vaardigheden leert over omgaan met weerstand, moeilijke dingen doen en regie nemen over jouw waarden. ACT staat voor Acceptance and Commitment Training en vloeit voort uit de klassieke cognitieve gedragswetenschap. Wanneer jij als leidinggevende het levende voorbeeld bent voor jouw medewerkers als het gaat om mentale veerkracht en toegewijd handelen, dan heb jij direct een positieve invloed op de organisatie.
Tijdens deze training maak je kennis met de 6 sleutels van ACT en leer je deze verbinden aan jouw rol als leidinggevende.

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden en medewerkers die de leiding willen nemen over hun eigen mentale gezondheid.

 

Communicatie en sturen in een goed gesprek

Een 1-daagse training die jou inzicht geeft in helpende en belemmerende processen in een gesprek. Het theoretische kader waarmee gewerkt wordt is de TA, Transactionele Analyse. Deze verhelderende theorie geeft inzicht is het gedrag van jezelf en dat van de ander. Als je weet wie er aan stuur zit, kun je op de juiste manier in contact blijven. Ook als het lastig wordt, wanneer emoties de overhand nemen of je gesprekspartner je op je zenuwen werkt.

Deze training is gericht op iedereen die in zijn werk te maken heeft met samenwerking en ook het lastige gesprek aan wil gaan.

 

Grip op de tijd 1

“Druk, druk, druk, in een omgeving met een hoge werkdruk!”

Pak de regie weer terug als het gaat om jouw tijd. 168 uur per week is helemaal van jou! Herken jij ook dat jij je agenda wel eens verliest aan je baas, je gezin en aan de waan van de dag? In deze training leer je op een praktische wijze de regie op jouw tijd terug te winnen. Je leert keuzes te maken die volledig passen bij jouw ideale leven waarin voldoende ruimte is om te spelen, te leren en te genieten van alles wat voor jou belangrijk is. En je overvolle baan? Die past weer op een gezonde manier in je agenda.

Deze 1-daagse training is gericht op iedereen die in zijn werk te maken heeft met een hoge werkdruk en daarnaast ook een fijn en gezond privéleven wenst.

Grip op de tijd 2

Deze 1-daagse training is een vervolg op Grip op tijd 1. Het is een dag waarin we de verdieping maken in jouw persoonlijke waarden en wensen. Hoe wil jij je leven leiden? Wat is hierin voor jou belangrijk en hoe hou jij hier blijvend regie op.

Deze training is gericht op iedereen die Grip op tijd 1 gevolgd heeft en een duurzame verandering wil maken in eigen regie op tijd.

Persoonlijk leiderschap

In deze training leer je jouw eigen patronen herkennen en invloed uit te oefenen op jouw gedrag en de effecten die dat bij jezelf en anderen teweegbrengt. Je leert sturing te geven aan je leven en effectieve keuzes te maken in je leven en je werk. Wat heeft voor jou werkelijk prioriteit? Gedraag je je daarnaar? Wat is jouw wenselijke bijdrage in de omgeving waarin jij je bevindt?
We gaan samen op zoek naar jouw waarden in je werk en in je leven, zodat jij de keuzes kunt maken om jouw dromen waar te maken.

Deze training is gericht op iedereen die de energie in zijn werk en leven wel een boost wil geven.

Marjolijn, bedankt voor deze inspirerende, confronterende dag waar jij ons zo liefdevol doorheen hebt geloodst. Fijn hoe jij aanvoelde wat wij nodig hebben om weer vanuit onze kernwaarden aan de slag te gaan. -

Neem contact op!

Fylgja

Een Fylgja is, volgens de Noord Scandinavische mythologie, een persoonlijke hulpgeest. Een metgezel die je volgt door het leven heen. Iedereen heeft een Fylgja, of je je er nou bewust van bent of niet. Je laten helpen door je eigen Fylgja kan grote voordelen en harmonie brengen op je pad in het leven.

Agenda

  • Op dit moment zijn er geen opkomende activiteiten.

Contact

© 2024 Fylgja Advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.