Hoe word jij de CEO van je eigen BV?

Verbeter de wereld en word baas van jezelf! Dat is waar de leergang ‘Sturen op mentale kracht om draait’. Fylgja maakt je bewust van jouw mogelijkheden, het systeem waarin je leeft en de wereld om ons heen.

In deze leergang gaan we door middel van lerende activiteiten en groepsreflectie werken aan de individuele mentale kracht van jou als deelnemer. Het resultaat van deze leergang staat niet vooraf vast. Wat je ermee doet en behaald is persoonlijk en voor iedereen anders. Maar dat jij grip krijgt op je eigen agenda en je werkplezier vergroot staat zeker vast!

Tijdens deze leergang leer je om echt zelf de regie te nemen over wat je te doen hebt óf heel graag zou willen doen. Marjolijn Donkers is CEO van Marjolijn BV, wat haar jaren heeft gekost. “Ik merk dat mensen vaak niet eens weten wat ze echt willen of het lastig vinden om trouw te blijven aan wat ze leuk vinden of goed in zijn.

Zelf heb ik dat ook ondervonden in mijn werkende leven. ‘Mag je als moeder wel fulltime blijven werken?’, was bijvoorbeeld een belangrijk struikelpunt voor mij. Werken is veranderd de laatste jaren, werk en privé is eigenlijk niet meer te scheiden. Want werk is in mijn ogen een belangrijk onderdeel van wie je bent. Met al mijn kennis en levenservaring heb ik deze leergang opgezet en deel ik op een praktische en nuchtere manier de juiste tips en handvaten om aan slag te gaan. Want als je snapt hoe het werkt voor jou, dan ga je andere keuzes maken!”

Voor wie?

Deze leergang is voor iedereen die de ambitie heeft om te groeien en de wens heeft om grip te krijgen op een vol leven.

Of je nu ondernemer bent of ergens in dienst, je kunt altijd CEO van je eigen BV worden! Met deze leergang maakt Marjolijn Donkers van Fylgja jou bewust. Bewust van mogelijkheden, van de wereld om je heen en van je keuzes die je daarin hebt.

Ben je bereid om hieraan deel te nemen? Ben je bereid aan te nemen dat het anders kan? Ben je bereid om zelf de leiding te nemen over je eigen leven?

Geef jezelf met deze leergang een leerervaring, om te ontdekken dat je verstand niet altijd gelijk heeft!

Interesse?

Deze leergang is voor mij een leefwijze en ik wil dit graag delen en overbrengen! Want ik gun mensen dat ze gaan groeien in dat wat ze met hun verstand kunnen beïnvloeden.

Meer informatie of opgeven?

Vul het contactformulier in of neem contact met me op!

info@fylgja-advies.nl
0575 – 84 71 05

Neem contact op!

Fylgja

Een Fylgja is, volgens de Noord Scandinavische mythologie, een persoonlijke hulpgeest. Een metgezel die je volgt door het leven heen. Iedereen heeft een Fylgja, of je je er nou bewust van bent of niet. Je laten helpen door je eigen Fylgja kan grote voordelen en harmonie brengen op je pad in het leven.

Agenda

  • Op dit moment zijn er geen opkomende activiteiten.

Contact

© 2023 Fylgja Advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.