Waarom Fylgja?

Wij geloven dat het een goed idee is als iedereen de moed heen om daadwerkelijk de regie te nemen over zijn en haar eigen leven, werk en dromen voor de toekomst. En dit geldt voor iedereen op alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat ambitie er mag zijn en dat verantwoordelijkheid nemen betekent dat je in actie komt. Iedereen kan met veel plezier succesvol zijn en bijdragen aan gedeelde idealen.
Als je weet waar je naartoe wilt, breng dan het collectief is beweging.

 

MARJOLIJN DONKERS

Ooit zei iemand over mij: ”Marjolijn gaat stralen van trammelant”. En dat is wel waar je mij kunt vinden. Aan de achterkant van de storm, de weerstand en het gedoe vindt de daadwerkelijke ontwikkeling plaats. Vanuit mijn nieuwsgierige aard ben ik geboeid door mensen die zich willen ontworstelen van krappe en onwenselijke situaties. Conflicten, oude structuren, verwarde systemen, angst en wantrouwen. Dit gaat vaak gepaard met het besluit om de situatie echt aan te pakken, in al zijn mooie en lelijke kanten.
Ik ben er goed in om vanuit verschillende invalshoeken, creativiteit en structuren inzicht te brengen in helpende factoren in de situatie. Ik doe dit eerlijk en oprecht en stel nieuwsgierige vragen die inzicht geven in dat wat nog zo verborgen zit.

En als een organisatie echt in beweging komt doordat de mensen weer het lef hebben om een stap te zetten richting de betekenis van de organisatie, dan ga ik stralen van trots.

OPLEIDING

Naast mijn Schoolleidersopleiding en leiderschapservaring in verschillende beroepenvelden heb ik de volgende opleidingen gevolg en afgerond:

  • Meesterschap in Leiderschap – Bureau Meesterschap
  • Professionele Communicatie – NLP, TA en Systemische werken – bij Phoenix Opleidingen
  • ACT de basisopleiding, ACT de vervolgopleiding, ACT in groepen – bij ACT Guide van Gijs Jansen
  • Opleiding voor adviseurs – Voer voor verandering van Maaike Thiecke (Cultuurdingetje)

Neem gerust contact met me op om een samenwerking te verkennen.

Marjolijn Donkers

06-23322912
marjolijn@fylgja-advies.nl

 

Marjolijns open en persoonlijke uitstraling tijdens de bijeenkomsten werkte uitnodigend en enthousiasmerend-

Ontknopen

“Ik heb Marjolijn leren kennen als een sterke vrouw, een fixer. Heb je een situatie waarin je verstrikt lijkt te zijn geraakt? Marjolijn ontrafelt de knoop met je! Geen uitdaging is haar te gek, zij zet met veel energie haar tanden erin. Marjolijn heeft de prettige vaardigheid om duidelijkheid te geven en tegelijkertijd ruimte te creëren bij de ander. Zij kan naast je staan en je helpen orde in de chaos te scheppen. Daarmee voegt ze veel waarde toe aan processen die stroperig of ondoorzichtig waren. Ik kan erg fijn met haar samenwerken, omdat ze mij aanvult met haar creatieve ideeën en originele invalshoeken. Haar vragen helpen mij te reflecteren op de situatie én mezelf.”

Eline de Vries, Context Onderwijs, samenwerkingspartner

“Marjolijn kan helder en duidelijk haar visie delen. Vaak is deze net even iets anders dan wat je verwacht waardoor er nieuwe inzichten ontstaan. Haar aanpak is direct en eerlijk. Ook weet ze met een zekere speelsheid altijd een vrolijke noot toe te voegen.” - E.H.

Neem contact op!

Fylgja

Een Fylgja is, volgens de Noord Scandinavische mythologie, een persoonlijke hulpgeest. Een metgezel die je volgt door het leven heen. Iedereen heeft een Fylgja, of je je er nou bewust van bent of niet. Je laten helpen door je eigen Fylgja kan grote voordelen en harmonie brengen op je pad in het leven.

Agenda

  • Op dit moment zijn er geen opkomende activiteiten.

Contact

© 2024 Fylgja Advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.