Waarom Fylgja?

Wat wij geloven is dat het een goed idee is als iedereen zelf de regie durf te nemen zoor zijn en haar eigen werk en leven. Dat ambitie iets is waar je verantwoordelijkheid voor mag nemen. Dat het een goed idee is om aan te nemen dat je met meer plezier succesvol kunt zijn.

Wij leren jou het zelf te doen en we laten jou groeien samen met de mensen om je heen.

 

MARJOLIJN DONKERS

Als ‘metgezel’ geniet ik het meest als ik vanuit mijn oprechte nieuwsgierigheid en in verbinding met de ander op zoek mag gaan naar betekenis. Ik ben er goed in om vanuit verschillende invalshoeken, creativiteit en structuren inzicht te brengen in helpende factoren in iemands leven. Ik doe dit eerlijk en oprecht en stel nieuwsgierige vragen die jou inzicht geven in dat wat nog zo verborgen zit.

Ik werk graag vanuit de theoretische modellen van de TA (Transactionele analyse) en ACT (Acceptance and Commitment Training) , maar zet vooral ook mijn ervaring in als mens, vrouw, moeder, dochter en ondernemer. In mijn loopbaan werkte ik onder andere in verschillende leidinggevende functies in het onderwijs, welzijn en sport.

Neem gerust contact met me op om een samenwerking te verkennen.

Marjolijn Donkers

06-23322912
marjolijn@fylgja-advies.nl

 

 

 

 

 

Marjolijns open en persoonlijke uitstraling tijdens de bijeenkomsten werkte uitnodigend en enthousiasmerend- Team Vrije School De Zonnewende

Ontknopen

“Ik heb Marjolijn leren kennen als een sterke vrouw, een fixer. Heb je een situatie waarin je verstrikt lijkt te zijn geraakt? Marjolijn ontrafelt de knoop met je! Geen uitdaging is haar te gek, zij zet met veel energie haar tanden erin. Marjolijn heeft de prettige vaardigheid om duidelijkheid te geven en tegelijkertijd ruimte te creëren bij de ander. Zij kan naast je staan en je helpen orde in de chaos te scheppen. Daarmee voegt ze veel waarde toe aan processen die stroperig of ondoorzichtig waren. Ik kan erg fijn met haar samenwerken, omdat ze mij aanvult met haar creatieve ideeën en originele invalshoeken. Haar vragen helpen mij te reflecteren op de situatie én mezelf.”

Eline de Vries, Context Onderwijs, samenwerkingspartner

“Marjolijn kan helder en duidelijk haar visie delen. Vaak is deze net even iets anders dan wat je verwacht waardoor er nieuwe inzichten ontstaan. Haar aanpak is direct en eerlijk. Ook weet ze met een zekere speelsheid altijd een vrolijke noot toe te voegen.” - E.H.

Neem contact op!

Fylgja

Een Fylgja is, volgens de Noord Scandinavische mythologie, een persoonlijke hulpgeest. Een metgezel die je volgt door het leven heen. Iedereen heeft een Fylgja, of je je er nou bewust van bent of niet. Je laten helpen door je eigen Fylgja kan grote voordelen en harmonie brengen op je pad in het leven.

Agenda

  • Op dit moment zijn er geen opkomende activiteiten.

Contact

© 2023 Fylgja Advies | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.